"Sose tárgyalj reggel tíz óra előtt vagy délután négy óra után, mert vagy mohónak tűnsz, vagy kétségbeesettnek!"
(Arthur Bloch)


A Murphy törvénykönyve írójának megfogalmazását szem előtt tartva, mi reggel nyolckor kinyitjuk az irodát Miskolc belvárosában, és tízig nem kezdünk tárgyalni! És mit csinálunk két óra hosszáig? Megtervezzük a napi feladatokat, amit rendszerint egy-egy email azonnal felülír, de mi rugalmasan és rutinosan azonnal igazodunk a kihívásokhoz! Aztán kezdődhetnek a megbeszélések, egyeztetések. Egyik telefont követi a másik, email érkezik minden eszközön, közben már ülünk be a kocsiba és indulunk a személyes tárgyalásokra. Amit négyig nem mindig sikerül befejezni, hiába a fenti idézet :)


Akkor nézzük, mivel is foglalkozik a BB Produkciós Iroda!
Teljes körű rendezvényszervezéssel és műsorközvetítéssel; erről részletesen a szolgáltatások menüpontban olvashat.

Kiknek ajánljuk szolgáltatásainkat?
Ha Ön polgármester, települési programszervező, cégvezető, közösségi aktivista, mindenképpen mentse el az elérhetőségeinket!

Már megkezdte az idei programok összeállítását, de jól jönne a szakmai segítéség?
A BB Produkciós Iroda készséggel áll minden érdeklődő rendelkezésére; a már elkezdett szervezés bármely fázisába be tud lépni igény esetén.

Szeretné, ha az egész ország, de legalábbis a térség tudomást szerezne a rendezvényeiről?
Irodánk a teljes hazai és térségi elektronikus, valamint nyomtatott sajtóban, igény esetén elhelyezi a BB Produkciós Iroda által szervezett események beharangozó reklámjait, de segítünk az utókommunikációban és az egyéb PR munkákban is.